Skip to main content

En skummel Halloween-kveld, da gresskarene glødet og svarte katter listet seg rundt, var våre tapre frivillige fra Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren ute på et spennende oppdrag. De satt tålmodige som små eventyrjegere, på leting etter tre mystiske kattunger som hadde blitt meldt inn dagen før.

Selv om hjemmet deres alt var fult, kunne de ikke la de små kattungene være ute i det kalde været. Med hjerter fylt av kjærlighet, ventet de frivillige tålmodig. Plutselig kom en beskjed om en ensom kattemor, uten et hjem som nylig hadde født kattunger.

Dagene ble mørkere og kaldere, og de visste at små kattunger ikke kunne klare seg alene der ute. Raskt ble et varmt nødhjem laget til, et sted der mat, varme og omsorg ventet de små pusene.
Noen hadde tatt kattungene mens mamma var borte. En av de små var dessverre skadet, og de hastet raskt til veterinæren. Dessverre etter grundig undersøkelse var det ikke mulig å hjelpe den lille hjerteknuseren.

Veterinæren tok seg av de to andre små kattungene, to sunne små jenter på omtrent fire uker. Heldigvis var de ikke i krise lenger, og de spiste fint selv. Men, det var fremdeles et stort ønske om å gjenforene de med mammaen sin.

Endelig, på en magisk torsdag, fikk de den gode nyheten. Kattemor var funnet! En ivrig frivillig dro ut for å hente henne, og overraskelsen var stor. Mamma hadde med seg en siste overraskelse, en liten og frisk jente til. Mor og hennes tre små jenter bor nå lykkelige i fosterhjem.

Når de blir store nok, skal de alle få en liten mikrochip før de finner sine for-alltid-hjem og aldri vil havne i en slik vanskelig situasjon igjen. En lykkelig slutt for en skummel start.